Auditie nieuwe seizoen MUZT op vrijdag 10 september

7 augustus 2021

Op vrijdag 10 september is de auditie voor jaar 1 van MUZT Musicalopleiding. Het belooft een prachtig jaar te worden met een grote musical in Theater Sneek in april 2022!

Jongeren uit heel Friesland die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van zang, dans en acteren kunnen zich aanmelden. De audities zijn voor het eerste jaar van de opleiding. Het nieuwe seizoen van MUZT start na de zomervakantie.

Opgeven
Meld je aan voor jaar 1 van MUZT via de button hieronder. Wacht de bevestiging per e-mail af. Wanneer je succesvol bent ingeschreven, ontvang je binnen twee weken de informatie over de auditiedag. Na een succesvolle auditie sta je ingeschreven voor jaar 1.


Over MUZT
MUZT is de musicalopleiding van kunstencentrum Atrium en vormt een goede springplank naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied, zoals musical, muziektheater en kleinkunst. Meerdere MUZT-leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor onder andere de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Ook voor leerlingen die geen professionele carrière ambiëren, vormt MUZT een goede basisopleiding in zang, dans en acteren. De opleiding duurt vier jaar.

In 2019 trok ‘Shrek de Musical’ acht volle zalen en brak daarmee een bezoekersrecord voor Theater Sneek. De Leeuwarder Courant gaf deze voorstelling de maximale score van vijf sterren. MUZT was ook meerdere keren genomineerd bij de Amateur Musical Awards. De leerlingen doen naast de grote productie ook op andere manieren veel ervaring op, zoals bij excursies naar voorstellingen, ontmoetingen met musicalacteurs en lessen van gastdocenten.

MUZT Musicalopleiding maakt jaarlijks een grote theaterproductie die te zien is in Theater Sneek. In verband met de corona is de musical met de leerlingen van seizoen 2020-2021, The Wiz, eind augustus te zien.

Kijk voor meer informatie op de website van MUZT.

De eerste lessen van het seizoen 2021-2022 beginnen in september.