Drie MUZTers aangenomen bij Frank Sanders Akademie

12 juli 2021

MUZT-leerlingen Bente Stoelwinder, Mariska van der Veen en Rheza Hager zijn aangenomen bij de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. De drie kwamen zaterdag 10 juli door de zware auditie van de prestigieuze musicalopleiding.

De afgelopen jaren werden vaker MUZTers toegelaten. Ook Marie Annet Kuipers, Ilja de Boer, Anieke Stilma, Jelmer Engelaar en Suzanna Pleiter gaven hun musicalambities verder vorm in de hoofdstad. Marie Annet, Ilja en Suzanne zijn inmiddels al afgestudeerd.

Bente, Mariska en Rheza, van harte gefeliciteerd en veel succes!

Bente schitterde in 2019 in Shrek de musical, Mariska vorig jaar in Oliver! Zij hebben MUZT al afgerond.

Rheza is na de zomer nog te zien in de hoofdrol van Dorothy in The Wiz. Er zijn zes voorstellingen in Theater Sneek. Kaarten voor 27, 28 en 29 augustus zijn hier te bestellen. Die voor 3, 4 en 5 september hier.

Fotografie: Margon Mink (Mariska), Ronald Mors (Rheza), Ankie Rusticus (Bente)