di.22.06

Kleintje VERS! in Het Bolwerk op 1, 2 en 3 juli

Aanstormend talent uit de buurt ontdek je op Kleintje VERS!

VERS! kondigt traditiegetrouw begin februari het naderende voorjaar aan, met veel jong talent op de podia. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen. Waar normaalgesproken door zowel Het Bolwerk als kunstencentrum Atrium op verschillende podia talent te zien is, zijn er deze keer alleen optredens op het Speedbooks-podium in de Bolwerk-zaal.

Een groot aantal Atrium-bands kan niet wachten om eindelijk weer eens voor publiek te spelen. Zij hebben tijdens de lockdown bepaald niet stil gezeten en gaan gedrevener dan ooit lekkere covers en eigen werk spelen. Elk optreden duurt 15 tot 20 minuten.

De jonge garde wordt vergezeld door The Crooked en niemand minder dan Lucas Hamming.


Masterclass
Het is een mooie VERS!-traditie dat de speciale gast ook een masterclass geeft aan jong talent. Deze keer is dat Lucas Hamming!

Gratis toegang, aanmelden verplicht
De optredens op donderdag en zaterdag zijn gratis toegankelijk, net als de masterclass van Lucas Hamming. Aanmelden is wel verplicht. Er kunnen per keer maximaal 55 bezoekers naar binnen. Kies de aanvangstijd van je keuze. Je kunt je ook aanmelden voor meerdere tijdsblokken.

Voor het concert van Lucas Hamming en The Crooked op vrijdagavond geldt wel een entree: € 7,50 (voorverkoop) of € 10 (deur).

Kijk voor meer info, aanmelding en kaartverkoop (Lucas Hamming/The Crooked) op de website van Het Bolwerk!