Online zingen met ‘Jan en Cor’ op 10 en 24 juni (gratis)

9 juni 2021

Zangdocente/koorleider Jannie Brandsma en pianodocente Corinne Staal geven momenteel online zangworkshops. De live-uitzendingen zijn te volgen via YouTube en gratis. Er volgen nog twee sessies, op donderdag 10 en donderdag 24 juni.

Dankzij de twee muziekvriendinnen kun je lekker blijven zingen tot aan de zomervakantie!

Leden van vijf koren van Jannie doen mee aan ‘Online met Jan en Cor’, waaronder Local Vocal en Allround. Maar ook niet-leden zijn van harte welkom! Een workshop duurt ongeveer 45 minuten. Aan het begin wordt altijd even ingezongen.

Hoe doe je mee?
Er zijn twee linkjes. Via de eerste link kom je in een online meeting. Hier kun je vragen stellen aan Jannie en Corinne. Via de tweede link start de YouTube livestream. Hier is de zangworkshop goed te volgen.

  • 20.15 uur: digitale inloop met koffie LINK
  • 20.30 uur: start workshop LINK
  • 21.00 uur: einde

De gezellige workshops van ‘Online met Jan en Cor’, waarbij de dames ook leuke anekdotes vertellen, zijn naderhand terug te bekijken.

Wat ga je zingen?
Op het menu stonden tot nu toe fijne meezingers, zoals ‘Eternal Flame’ van The Bangles, ‘Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder’ van Ramses Shaffy, ‘Happy Together’ van The Turtles, ‘What’s Another Year’ van Johnny Logan en ‘Arcade’ van Duncan Laurence, ‘Love Shine a Light’ van Katrina & The Waves en ‘Waterloo’ van ABBA.

Jannie en Corinne werkten eerder dit jaar samen aan een bijzondere corona-gospel: ‘Samen Sterk’. Daarna volgde een online muziekquiz. En dat smaakte naar meer: de online zangworkshops.