Audities Talentklassen Dans en Dance Explosion in juni: geef je op!

4 juni 2021

De dansafdeling van kunstencentrum Atrium houdt audities voor het nieuwe seizoen. Op woensdag 23 juni voor de talenklassen. Een dag later is die voor Dance Explosion (Dance Explosion 1, Dance Explosion 2 en Young Dance Explosion). De audities vinden plaats in Sneek. Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie.


Talentklassen

  • Datum: woenssdag 23 juni
  • Tijd: 14.30 tot 15.30 uur
  • Locatie: Noorderkerkzaal in Sneek (ingang: kunstencentrum Atrium)
  • Aanmelden: tot maandag 21 juni bij Jacqueline Veldhuis (coördinator dans) via dans@cultuurkwartier.nl

Kinderen vanaf 9 jaar die gek zijn op dansen en het leuk vinden om voor publiek op te treden, kunnen zich verder ontwikkelen in de talentklassen. Er worden lessen klassiek ballet, moderne dans en jazz gevolgd en leerlingen krijgen de kans om podiumervaring op te doen. Na de talentklassen stromen leerlingen vaak door naar de Jeugd Dans Opleiding Friesland of de gevorderde dansgroepen van kunstencentrum Atrium, zoals de Atrium-selectieklassen en Young Dance Explosion. Er zijn verschillende talentklassen op basis van leeftijd: 9-10 jaar, 10-11 jaar, 11-12 jaar en 12-14 jaar.


Dance Explosion

  • Datum: donderdag 24 juni
  • Locatie: Noorderkerkzaal in Sneek (ingang: kunstencentrum Atrium)
  • Aanmelden: bij Raymond Guzman (artistiek leider Dance Explosion) via hedanced@hotmail.com

Dance Explosion is het semi-professionele dansgezelschap van Kunstencentrum Atrium. Er zijn drie groepen: topgroepen Dance Explosion I en Dance Explosion II en kweekvijver Young Dance Explosion. Dance Explosion danst in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Artistiek leider Raymond Guzman daagt de groepen continu uit in steeds nieuwe choreografieën. Zelfs acrobatiek wordt door de dansers gebruikt om expressie te geven aan hun passie. Jaarlijks is er een grote show in Theater Sneek.