Locaties tot en met 9 februari gesloten (update: 14 januari)

14 januari 2021

Het kabinet heeft op dinsdag 12 januari een persconferentie gegeven over de coronamaatregelen. De lockdown is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Kunstencentrum Atrium volgt de maatregelen van het kabinet. Er zijn dan ook geen grote wijzigingen.

  • Onze locaties blijven gesloten voor alle lessen en activiteiten, tot en met 9 februari.
  • De startdatum en lengte van de aankomende voorjaarscursussen is onder voorbehoud. Indien een cursus niet van start gaat of wordt ingekort, is er geen lesgeld verschuldigd voor niet gevolgde lessen. Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend inschrijven. 

Muziek

  • De instrumentale en zanglessen worden zoveel mogelijk online gegeven.
  • Diverse (korte) muziekcursussen worden verschoven. Ze starten niet eerder dan na de voorjaarsvakantie: vanaf maandag 1 maart.
  • Vanaf woensdag 10 februari hopen wij verder te kunnen met bandcoaching, de ensembles en koren.

Dans

  • Voor de danslessen worden hier instructievideo’s geplaatst. Leerlingen en ouders/verzorgers hebben hierover meer informatie ontvangen.
  • Waar mogelijk wordt er live dansles gegeven via ZOOM.

Theater en Beeldende Kunst

  • Alle voorjaarscursussen starten na de voorjaarsvakantie, vanaf maandag 1 maart. Het gaat om: djembé (in Bolsward en Sneek), Toveren met muziek, alle beeldende cursussen voor volwassenen (zoals tekenen & schilderen, portret- en  modeltekenen en schilderen, beeldhouwen, keramiek, grimeren en fotografie) en de theatercursussen voor volwassenen (De Vloer op!, improvisatie). 
  • De start van cursussen voor kinderen en jongeren wordt bekend gemaakt zodra er versoepelingen zijn voor deze groepen.