Infoweek van 11 tot en met 14 januari

7 januari 2021

In januari en februari start bij Kunstencentrum Atrium een nieuwe reeks kortlopende (voorjaars)cursussen. Wil je meer weten over deze cursussen of heb je vragen over zaken als startdata, lesgeld en les krijgen in coronatijd? Stel ze aan ons!

Van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari is er een infoweek. Je kunt dan ‘s middags (beeld)bellen met afdelingshoofden Jan van der Zweep (muziek, dans) en Iréne Martin (theater, musical, beeldende kunst). Beiden zijn tussen 13.00 en 17.00 uur bereikbaar. Voor de planning is het noodzakelijk dat je je vooraf aanmeldt. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Naast de cursussen die binnenkort starten, zijn er ook lessen/cursussen die het hele seizoen doorlopen. Denk aan de instrumentale en vocale lessen. Informeer naar de mogelijkheden voor een proefles. Dit kan ook tijdens de infoweek.

Cursussen die binnenkort starten:

  • Dans: breakdance (vanaf 7 jaar), jongensdans (jongens 6-8 jaar)
  • Muziek: djembé (ook in Bolsward), toveren met muziek (kinderen 5-7 jaar)
  • Beeldende kunst: tekenen en schilderen (kinderen, jongeren, volwassenen), portret- en modeltekenen en schilderen (volwassenen), keramiek (jongeren, volwassenen), beeldhouwen (volwassenen), fotografie (volwassenen), grimeren (jongeren, volwassenen)
  • Theater: theatermaken (kinderen), improvisatietheater (volwassenen)

Inschrijven Infoweek 2021

  • Meerdere keuzes mogelijk
  • Licht hier toe in welke specifieke cursus(sen) of les(sen) je interesse hebt. Je mag verschillende keuzes opgeven.
  • Meerdere keuzes mogelijk
  • Meerdere keuzes mogelijk
  • We hebben je akkoord nodig om je gegevens te verwerken.