vr.21.08

MUZT-auditie op vrijdag 28 augustus

Op vrijdag 28 augustus is de tweede auditieronde voor het nieuwe seizoen van MUZT Musicalopleiding. Heb je de eerste op vrijdag 26 juni gemist, geef je dan gauw op!

Opgeven
Meld je aan voor jaar 1 van MUZT via de button hieronder. Wacht de bevestiging per e-mail af. Wanneer je succesvol bent ingeschreven, ontvang je binnen twee weken de informatie over de auditiedag. Na een succesvolle auditie sta je ingeschreven voor jaar 1.

Over MUZT
MUZT is de vierjarige vooropleiding van Kunstencentrum Atrium voor musicaltalent uit heel Friesland. Jongeren vanaf 13 jaar werken wekelijks in Sneek aan hun zang-, acteer- en dansvaardigheden. MUZT vormt al ruim tien jaar een goede basis vormt voor doorstroming naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied, zoals showmusical, muziektheater en kleinkunst. Ook leerlingen die deze ambitie niet hebben, vormen zich binnen MUZT in sociale vaardigheden en zelfbewustzijn. MUZT Musicalopleiding maakt jaarlijks een grote theaterproductie die te zien is in Theater Sneek.

Kijk voor meer informatie op de website van MUZT.

De eerste lessen van het seizoen 2020-2021 beginnen in september.