Lessen beginnen weer vanaf 17 augustus

10 augustus 2020

Kunstencentrum Atrium begint maandag 17 augustus aan het nieuwe cursusseizoen. Tot aan de zomer van 2021 is er volop keuze voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Het aanbod beslaat meer dan honderd lessen, cursussen en groepen. Van gitaarles, theatermaken en impressionistisch schilderen tot moderne dans, muziekgezelschappen, fotografie en MUZT Musicalopleiding.

Startdata
Bij de muziek- en dansafdeling vinden de eerste lessen plaats in de week van 17 augustus. Theater en beeldende kunst beginnen eind augustus. Zo start het populaire KinderMuziekTheater (KMT), met leeftijdsgroepen vanaf 7 jaar, op maandag 31 augustus. Tijdig inschrijven wordt hier zeker aangeraden aangezien de KMT-groepen jaarlijks helemaal vol zitten. De fotografiecursussen voor beginners en gevorderden gaan in september van start.

Proefles
Het is vrijwel overal mogelijk om een gratis proefles te volgen of om vrijblijvend mee te doen met een eerste les. Voor de muzieklessen – bijna alle denkbare instrumenten en zang – kan op elk moment in het seizoen een gratis proefles worden aangevraagd. Dit is mogelijk via de website. Bij dans, theater en beeldende kunst zijn er ook proeflessen mogelijk. Een keer meedoen met een dansles kan het hele seizoen door. Bij een kortdurende danscursus en de afdelingen theater en beeldende kunst vormt de eerste les vaak een kennismaking.