do.02.07

Atrium on Tour met negen bands bij Poppodium Bolwerk

Negen bands van Kunstencentrum Atrium spelen donderdag 2 juli bij Poppodium Bolwerk in Sneek tijdens een speciale editie van Atrium on Tour.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de optredens verdeeld over drie tijdslots. In ieder tijdslot zullen drie bands optreden. Zo kunnen we de anderhalve meter afstand garanderen. Voor een tijdslot zijn tickets van 2 euro verkrijgbaar. De bands spelen bekende covers en eigen nummers. Atrium on Tour begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

17.00 uur
Skarnepeoples
Red Hot Chilli Kleppers
Vibes

19.00 uur
Boys Squad
The ‘B’ Bunny’s
Funkystuff

21.00 uur
Waterg8
On A Monday
Error

De talentvolle bands worden bij Kunstencentrum Atrium gecoacht door docenten met veel podiumervaring. Atrium on Tour geeft hen de gelegenheid van zich te laten horen en een routine te ontwikkelen. De serie concerten op wisselende plekken in Sneek en omstreken is een initiatief van Pieterklaas de Groot, coördinator van de jazz- en popafdeling van Kunstencentrum Atrium.