Auditie (Young) Dance Explosion op 2 juli

21 mei 2020

Op donderdag 2 juli zijn de audities voor Dance Explosion 1, Dance Explosion 2 en Young Dance Explosion. De auditie is in de vorm van een les. Binnen een week horen de kandidaten de uitslag. De auditie vindt plaats in de Noorderkerkzaal, Sneek (ingang Kunstencentrum Atrium).

Opgeven kan via de pagina van Young Dance Explosion, ook als het gaat om DE 1 of DE 2.

Dance Explosion
Dance Explosion is de semi-professionele dansgroep van Kunstencentrum Atrium. DE 1, DE 2 en Young Dance Explosion dansen in de stijlen modern, jazz, contemporary en showmusical. Artistiek leider Raymond Guzman daagt de groep continu uit in steeds nieuwe choreografieën. Zelfs acrobatiek wordt door de dansers gebruikt om expressie te geven aan hun passie. Jaarlijks is er een avondvullende voorstelling in Theater Sneek. Maar dit is niet de enige plaats waar DE te zien is. Op de meest onverwachte plaatsen kom je de dansers tegen, binnen en buiten de provincie.